"Hakem kararlarıyla ilgili benim konuşmama gerek yok"

"Hakem kararlarıyla ilgili benim konuşmama gerek yok"

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldı.

Taraftar desteğini arkasına alan ve maçın büyük bir bölümünü üstün götüren Kara Kartal, bu skorla üst üste 2. beraberliğini almış oldu. 5 maçtır kaybetmeyen Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş, haftayı 37 puanla 7. sırada tamamladı. 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Önder Karaveli şunları söyledi:

"Bugün bazı şeyler istediğimiz gibi olmadı. Başlangıç formasyonumuz düşündüğümüz karşılığı vermedi. Ancak ilk yarının çöpe gittiğini düşünmüyorum. Fırsatlar bulduk. Ancak tam anlamıyla düşündüklerimiz olmadı.

Beşiktaş sahasında 1 puan alarak maç gününü geçmemelidir. Sahasında kazanmalıdır her maçı. Bazı şeyler istediğimiz gibi olmadı. Başlangıç formasyonumuz düşündüğümüz karşılığı vermedi. İlk yarı çöpe de gitmedi. Pozisyonlar bulduk. Topa sahip olamadık.

İkinci yarıya 4-1-4-1 ile başladık. Ondan sonrasında da oyun üstünlüğü bizdeydi. Harika bir oyun muydu değildi ama pozisyonlar bulan bir oyundu. Golü atabilirdik, atmalıydık. Pozisyonlar, serbest vuruşlar bulduk ama golle sonuçlandıramadık.

Hakem kararlarıyla ilgili benim konuşmama gerek yok. Herkes görüyor zaten. Ayrıca başkanımız, yöneticilerimiz konuşacaktır bu konularla ilgili. Ben oyunla ilgili konuşmaya devam etmek istiyorum."