Halil Umut Meler'in karnesi - Halil Umut Meler'in yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Halil Umut Meler'in karnesi - Halil Umut Meler'in yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Halil Umut Meler haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Halil Umut Meler ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Halil Umut Meler'in Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Halil Umut Meler'in Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 8 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Halil Umut Meler istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 3 galibiyet elde ederken, 2 kez de mağlubiyet yaşadı. Meler'in maçlarında Beşiktaş 3 kez de berabere kaldı.

Halil Umut Meler Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Yıldırım, 15 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 24 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 1 kez kırmızı kartına başvuran Halil Umut Meler, rakip takımlara karşı 1 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Halil Umut Meler istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Halil Umut Meler'in yönettiği 150'den fazla maçın yüzde 46'sını ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 29'unu deplasman takımları kazanmıştır. Halil Umut Meler maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 25 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Halil Umut Meler'in sarı kart gösterme oranı maç başına 5,17 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,28 olduğunu gösteriyor.

Halil Umut Meler yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Meler, kariyeri boyunca 150'den fazla maç yönetmiştir. 1 Nisan 2007'den beri hakemlik yapan Halil Umut Meler, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Halil Umut Meler kimdir? Halil Umut Meler nereli? Kaç yaşında? Halil Umut Meler'in asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Halil Umut Meler TFF resmi sitesine göre 22749 lisans numaralı İzmir bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği yöneticiliktir. Halil Umut Meler Transfermarkt bilgilerine göre 2007'de Paf Ligi maçları yönetmeye başlamıştır.

1986 yılında İzmir'in Selçuk ilçesinde doğan Halil Umut Meler'in babası da İzmirlidir. Aslen Makedon göçmeni olan hakem Meler, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Hayatında 6 yıl amatör futbol oynayan Meler, 18 yaşında hakem olarak görev yapmaya başlamıştır. 2013 senesinde Ulusal kategoriye yükselen hakem, 23 Temmuz 2015 tarihinde Süper Lig'e terfi etti. Hakem Meler 2017 itibari ile FIFA kokartlı hakem oldu.

Halil Umut Meler Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Halil Umut Meler Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Halil Umut Meler'in detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Halil Umut Meler'in Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.