Halim Okta: "Bu oyunu bekliyorduk. Bizi yanıltmadılar"

Halim Okta: "Bu oyunu bekliyorduk. Bizi yanıltmadılar"

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Süper Lig'in 20. haftasında düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor ile kadrosunda 16 eksiği bulunan Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve iki takım 2-2'lik skorla sahadan ayrıldı. Son dakikalarında sinirlerin gerildiği maçta Rizespor'dan Gökhan Gönül ile Beşiktaş'tan Montero kırmızı kart gördü.

Maç sonunda konuşan Halim Okta şunları söyledi:

"Maçın genelinde çok üstündük. Talihsiz 2 gol yedik. Duran toptan yedik ama duran top golü bile değil. Şans eseri goller yedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler.

Takımımızdaki oyuncular çok değerli oyuncular. İsim olarak eksiklerimiz var ama bu oyuncular da çok iyi. Bu oyunu bekliyorduk. Bizi yanıltmadılar.

Futbolda bazen kaçıyor gol pozisyonu. Batshuayi birçok pozisyon kaçırdı. Bazen çok atmak isteyince kaçırmak daha kolay oluyor. Şanssız bir gündü onun için. Çok sayıda gol atabilirdi.

Şans eseri olmayanlar da var. Emirhan dokunamadı, bir tane eline çarptı. Futbolun kuralı işledi burada. Fırsat yakaladığınızda atamazsanız maalesef kalenizde gol oluyor."