Hatayspor maçı öncesi Beşiktaş'ta son durum

Hatayspor maçı öncesi Beşiktaş'ta son durum

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig ’in 11. haftasında bugün Hatayspor’a konuk olacak.

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı evinde 2-1 mağlup eden Beşiktaş, Hatayspor maçına odaklandı. Ligin 10. haftasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden siyah-beyazlı takım, 20 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Beşiktaş gibi 20 puanı bulunan Hatayspor ise averajla ikinci sırada yer alıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın, öğrencileriyle yaptığı toplantıda çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirtirken dev maçın artık geride kaldığını ve Hatayspor maçının da en az derbi kadar kritik olduğunu vurguladı.

Maçın kamp kadrosunda; Josef De Souza, Miralem Pjanic, Kevın N’Koudou ve N’Sakala Hatayspor maçının kadrosuna alınmazken, sakatlıklarını atlatan tecrübeli futbolcular Mehmet Topal ve Atiba ise kadroya yer aldı.

Beşiktaş’ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Güven Yalçın, Umut Meraş, Alex Teixeira.