Hatayspor'dan Tyler Boyd atağı!

Hatayspor'dan Tyler Boyd atağı!

Geride bıraktığımız sezon etkisiz bir performans gösteren ve teklif gelmesi durumunda yolların ayrılacağı Tyler Boyd’a Süper Lig’in yeni ekibi talip oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın bu sezon kadroda düşünmediği 25 yaşındaki Tyler Boyd’a Süper Lig’den teklif var. Ligin yeni takımı Hatayspor yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Tyler Boyd’u gündemine aldı. Süper Lig’de kalıcı olmayı planlayan bordo-beyazlılar, Beşiktaş'tan ABD’li kanat oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. Hatayspor'un önümüzdeki günlerde resmi teklifini siyah-beyazlılara iletmesi bekleniyor. Boyd’un da Hatayspor’un kiralama teklifine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. 

ALTAY’I REDDETTİ 

Beşiktaş’ın yollarını ayırmayı düşündüğü Tyler Boyd’a Hatayspor’un yanı sıra TFF 1. Lig ekibi Altay da talip oldu. Ancak 25 yaşındaki futbolcunun Süper Lig’de kalmak istediği ve Altay’dan gelen teklifi reddettiği öğrenildi. 

TYLER BOYD’DAN ETKİSİZ PERFORMANS 

2019-20 sezonu öncesinde Beşiktaş’a transfer olan Tyler Boyd etkisiz bir performans sergiledi. 28 maçta siyah-beyazlı formayı giyen 25 yaşındaki futbolcu 3 gol kaydetti. ABD’li sol kanat 1 tane de asist yaptı. (Asist Analiz)

Etiketler :