"Hayal satmak yerine..."

"Hayal satmak yerine..."

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Beşiktaş’ın transfer politikası üzerine bir yazı yazdı

Ajans Beşiktaş - İşte Erman Özgür’ün bugünkü Fanatik Gazetesi'ndeki yazısı,

Transfer sezonu açıldı ama Beşiktaş için Fikret Orman başkan olduğundan beri bu süreç için acele edilmiyor. Yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı hayal satmak yerine mantıklı transfer yapmak, zaman zaman tedirginlik yaratsa da en doğrusunu alabilmek için bu dönemin sonuna kadar sabretmek kısacası uyguladığı bu politika şimdiye kadar tuttu denebilir.

Orman’ı bekleyeceğiz

İhtiyaçlara gelince Burak ve Güven’in yanına Abdullah Avcı’nın pas oyununa katkı yapabilecek bitiriciliği iyi bir forvet şart. Vida’nın yanına, Gökhan Gönül’ün ve Caner’in yanlarına alternatif mecbur. Umut Meraş, Boyd gibi isimler doğru tespit. Ancak transferleri olur mu? Bu sorunun cevabı için sabırlı davranmayı gelenek haline getiren Fikret Orman’ı beklemek zorundayız.

Her şeye rağmen iddialı

Tüm hocalar sezonu açarken transferin büyük ölçüde bitmiş olmasını ister. Bir de Beşiktaş gibi topa hakim olarak pas kalitesi yüksek takıma alışmış taraftarını memnun etmek isteyen bir takım için önemli. Ekonomik gerçekler tüm bu isteklerin önünü kapatıyor. Yine de eldeki oyuncu kalitesi iyi sayılabilecek Beşiktaş için 3-4 transfer geç yapılmış olsa dahi 3 kulvarda da iddialı olabilmesi için yeterli olabilir.