"Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu"

"Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da katıldığı bir programda taraftarları heyecenlandıracak bir ifadeler kullandı.

Ajans Beşiktaş - Çebi, "Bu takım 5 yıllık bir strateji sonunda oluşmuştur. Sabırla takip edilen bir planlamanın ürünüdür. Gelecek sezon da bu doğrultuda transferler yapılacak. Bir golcü takviyesi olabilir. 2 ayda göstereceği performansa bağlı olarak Demba Ba ile devam edebiliriz ya da Gomez de olabilir" ifadelerini kullandı.
 
"ŞENOL GÜNEŞ SERT AMA ADALETLİDİR"
 
Şenol Güneş ile ilgili açıklamalarda da bulunan Çebi, deneyimli teknik adamı överek, “Şenol hoca bizim için çok kıymetli. Sabah 8’de gelip akşam 8’de gidiyor. Futbolcuların izinli olduğu günlerde dahi tesislere gelip çalışıyor. Şenol hoca sert ama adaletlidir. Oyunculara ‘Ben bazen bir şeyleri sertçe konuşarak yapıyorsam, bu hepimizin başarısı içindir’ diyor. Çalışana formayı veriyor. Formayı dağıtırken adaletli olması takım içinde huzur yaratıyor” dedi.
 
"AMACIMIZ UEFA AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONLUĞU"
 
UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili de konuşan yönetici, "Avrupa'da yoluna devam eden tek Türk takımı biziz. Bunun sorumluluğunu taşıyoruz. Hedefimiz kupayı kaldırmak. Yapabilir miyiz? Tabii ki yapabiliriz. Beşiktaşlılığım kadar ulusum adına da böyle bir başarıyı bekliyorum." diye konuştu.