"Helal sana İspanyol"

"Helal sana İspanyol"

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki temsilcimiz Beşiktaş rövanş maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşı karşıya geldi. Fotomaç gazetesi yazarı Sinan Vardar karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Sinan Vardar'ın yazısı:

Dünkü kahır gibi geçen 90 dakikayı izlerken son 4 sezon aklıma geldi. Avrupa devlerini sıra sıra deviren o takım gitmiş yerine seyrederken sıkıntı veren bir takım gelmiş. Çok şükür ki beğenmediğimiz Negredo son dakikada sahneye çıktı ve Beşiktaş'ı ipten aldı. Küsmedi, kırılmadı, çıkıp takımını ipten aldı. Helal olsun sana İspanyol!
Beşiktaş gibi kaliteli futbolculara sahip bir futbol takımının dün oynadığı futbol hepimiz için hayal kırıklığı oldu.
Yönetici beyler; dünkü maç size ders olsun. Bu takımın acil transferlere ihtiyacı var.
Şenol Güneş iki aydır bas bas bağırıyor;
"golcü" diye... Koskoca Beşiktaş'ın ilk 11'inde hala ne olduğunu çözemediğimiz Larin oynuyor. Allahtan Şenol Güneş dün Negredo'yu ikinci yarıda oyuna aldı da tur geldi.

***

Beşiktaş sezonu 10 numarasız açtı. Dün 10 numara yokluğu o kadar göze battı ki sevgili yönetici beyler; bu eksikliği aranızda gören bir Allahın kulu yok mu?
Savunmanın LASK karşısındaki hali içler açısıydı. LASK Linz'in Viktor'la kazandığı golde Enzo Roco öyle bir çalım yedi ki evlere şenlik!
İnşallah yanılırım ama bu Enzo Roco çok büyük ihtimalle bidon transfer olacak gibi...
Dün Beşiktaş'ta sahada ayakta kalmaya çalışan Adriano ve biraz Lens'ti. caner savunmada kötü, hücumda istekliydi. Siyah-Beyazlı takım zayıf rakibi karşısında tel tel dökülürken oynan futbol hepimizi endişeye sevk etti.
Allah'tan Negredo vurdu gol oldu da; Beşiktaş kabustan uyandı.
Yoksa dünkü elenmenin faturası çok ağır olacaktı.
Beşiktaş'ta gündem; olağanüstü kongre olmamalı. Gündem bu takımı yeniden ayağa kaldıracak nokta transferler olmalı..