"Her inişin bir çıkışı vardır"

"Her inişin bir çıkışı vardır"

Soyunma odasında alınan kötü sonuçları değerlendiren yıldızlar, “Şampiyonlar Ligi temposu bizi biraz yordu. Ama ligin son 2 şampiyonu biziz ve en iyi kadrosu ve teknik direktörü yine bizde. Her inişin bir çıkışı vardır” sözleri etrafında kenetlendi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de 9. haftanın kapanış maçında önceki akşam Vodafone Park’ta Başakşehir’i ağırlayan Siyah-Beyazlılar, rakibi karşısından 1 puanı, Dusko Tosic’in 90+2’de attığı golle kurtarmıştı.

1-1 sona eren karşılaşmanın ardından son 4 lig maçındaki puan kaybı 10’a yükselen Siyah-Beyazlılar’ın, Şampiyonlar Ligi’nde olduğu gibi Süper Lig’de de başarılı sonuçlar alacaklarına olan inancı tam. Başakşehir mücadelesinin sona ermesinin ardından soyunma odasında üst üste yaşanan puan kayıplarını değerlendiren oyuncuların, oldukça üzgün olmalarına rağmen ilerideki süreç için umutlu oldukları öğrenildi.

"3 günde bir maça çıkıyoruz!"
Kaptanlar; Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’a ek olarak zaman zaman pazubandını koluna takan Atiba Hutchinson’un, diğer isimlere umut dağıttığı bildirildi. Paniğe gerek olmadığı belirten kaptanların, “Şampiyonlar Ligi temposu bizi biraz yordu. Rakiplerimiz haftada 1 maça çıkarken bizim 3 günde bir maç oynadığımız dönemler bile oluyor. Ancak bunlar bahane olmamalı. Üst üste puan kaybettiğimiz gibi üst üste maç kazanmasını da bilmeliyiz. Ligin son 2 şampiyonu biziz ve en iyi kadrosu ve teknik direktörü yine bizde. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda kenetlenmeye devam edersek istediğimizi alırız. Her inişin bir çıkışı vardır. Bunu unutmamak lazım” ifadelerini kullandıkları belirtildi. (Fanatik)

Etiketler :