Hikmet Karaman: "35 bin seyirci var, kolay değil"

Hikmet Karaman: "35 bin seyirci var, kolay değil"

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar, iki kez geriye düştüğü maçı 4-2'lik skorla kazandı.

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar, iki kez geriye düştüğü maçı 4-2'lik skorla kazandı. Kayserispor'un gollerini ise 37' ve 70'de Mame Thiam attı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 45'de Larin, 84', 89'da Batshuayi ve 90+6'da Güven Yalçın kaydetti. 

Maçın ardından açıklamalar yapan Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman şunları söyledi:

"Bizim üçüncü golü bulmamız lazımdı. 2-1'de bir taç oldu, taraftar tese dönmüşken, taraftarı biz oyuna döndürdük. Kullandığımız yanlış taç, oyunu 2-2'ye getirdi. Orada oyunu kontrol etmemiz lazım. Thiam vurdu, döndü golü yedik 3-2!

Oğuzhan Özyakup oyuna girmek istemiyordu. Futbol enteresan bir oyun. Gördüm o anı ben. Güven Yalçın bir anda oyuna etki etti. 35 bin seyirci var, kolay değil.

Bugün 2-1'den sonra kaç kez kontratağa çıktık. Bizim gol atmamız gereken yerde 2-2'den sonra iki kontrada gol yedik. Bunun teknik adamlıkla alakası yok. Güven'in attığı pasları görmediniz mi? Bazen kalite önemli."