Hulk ile Beşiktaş arasında 2.5 milyon euro’luk fark var

Hulk ile Beşiktaş arasında 2.5 milyon euro’luk fark var

Beşiktaş’a Hulk’u kimin getirmek istediği belli oldu: Ahmet Bulut… iddialara göre Hulk’un menajeri Nuno Ferreira’yı arayan Bulut, siyah-beyazlıların Brezilyalı golcüye 1.5 yıl için imza parası da dahil olmak üzere 3.5 milyon euro verebileceğini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’a Hulk’u kimin getirmek istediği belli oldu: Ahmet Bulut… İdialara göre Hulk’un menajeri Nuno Ferreira’yı arayan Bulut, siyah-beyazlıların Brezilyalı golcüye 1.5 yıl için imza parası da dahil olmak üzere 3.5 milyon euro verebileceğini söyledi. Ancak Hulk’un menajeri sadece bir yıl için 3.5 milyon euro istediklerini, sezon sonuna kadar 1 milyon 750 bin euro talep ettiklerini ayrıca 750 bin euro’luk imza parası ve 1 milyon euro’luk da menajerlik ücreti talep ettiğini iletti.

 Ahmet Bulut, Beşiktaş’ın bu rakamı ödemesinin imkansız olduğunu, Hulk’un Avrupa’da şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istiyorsa artık parayı düşünmekten vazgeçmesini söyledi. Nuno’nun ise Bulut’a, Vida ve Ljajic’in kazandığı rakamları örnek gösterdiği öğrenildi.

Beşiktaş ise Hulk transferine hiç bir yerden dahil olmamayı tercih ediyor. 1.5 yıl için 3.5 milyon euro’luk tekliflerini masaya koydular. Bulut’a da, “Kabul ettirirsen alırız” dediler. Şimdi Bulut, Hulk ve menajeri Nuno’nun konuşmalarını bekliyorlar. 

Ahmet Bulut işi çözerse Hulk gelecek...

Devre arası transferinde son 1 haftaya girilirken Beşiktaş sadece santrfora takviye yapacak… O da yönetimin şartlarına uyan bir oyuncu olursa. Hulk ile görüşmeler devam ediyor. Ancak Brezilyalı golcü ile siyah-beyazlılar arasında 1.5 yıllık anlaşma için 2.5 milyon euro’luk fark bulunuyor. Ahmet Bulut tarafından önerilen Hulk için yönetim yetki verdi. Tüm sorun ve problemleri halletmesi için geri çekildi. 

Bu arada Hulk, Josef de Souza'nın Instagram paylaşımını beğenmesi dikkat çekti. (Fotospor)

Etiketler :