Hürser Tekinoktay: "Ibrahimovic'e Beşiktaş forması giydirmeyi çok isterim"

Hürser Tekinoktay: "Ibrahimovic'e Beşiktaş forması giydirmeyi çok isterim"

Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, Asistanaliz.com canlı yayınında siyah beyazlıların tecrübeli muhabiri Kartal Yiğit'in sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, Asistanaliz.com canlı yayınına katıldı. Siyah - beyazlıların yeni başkan adayı Tekinoktay, birbirinden çarpıcı açıklamalarla gündem yarattı.

İşte Asistanaliz.com'un canlı yayınında Kartal Yiğit'in sorularını yanıtlayan Hürser Tekinoktay'ın çarpıcı sözleri:

"Öncelikle hedefimiz altyapı. Kulübe gelir yaratacak projeler hazır.

"Sadece altyapıyla da olmaz. Türkiye'de sporda da futbolda da kötü bir eğitim müfredatı var. İspanya'da başka çalışılıyor burada başka. Dolayısıyla reform yaparız altyapıda ama oralar için önlemler almanız gerekir. Porto, Arsenal, Chelsea ve Dortmund'un scouting'iyle yarışacak bir scout ekibi kuracağız."

"Şampiyonlar Ligi'nde oynayan 8 oyuncusu yok Beşiktaş'ın. Paralarını ödeyemiyorlar. Serbest kalıyorlar. Marka futbolcular bunlar hep. Quaresma'ya gidecek diyorlar. Quaresma'yı 15 milyon Dolara satabilmeniz lazım. Kontratı sizde. Oynamazsa antrenman yaptırırsınız. Çocuklar güler bunlara. Bana insanlar sürekli yazıyor. Pepe, Quaresma gibi adamlardan 100 bin dolar bonservis bedeli olmadan nasıl bırakıyorlar diyorlar..."

"İstikrar düzen, her şeyin düzgün olması lazım. Sergio Ramos Real'de 10 yıldır oynuyorken bizim futbolcularımız bizde ne kadar zamandır oynuyor?"

"Beşiktaş'ın Real Madrid'in forma rekabetiyle uğraşması lazım. Üretim ve kazanç birinci hedef olmalı."

"İddialıyız ki kazanacağız."

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman sizi futbolcun başına getirmek istese..." sorusuna olumlu bakmadağını bir kez daha belirten Tekinoktay, "Böyle bir şey olamaz" dedi.

"Velev ki seçilemedik. Bana Fikret Orman, derse ki şu projen çok güzeldi. Ben onu Beşiktaş için kullandırırım. Benim koltuk sevdam yok."

"Ibrahimovic'i 6 aylığına Beşiktaş forması giydirmeyi çok isterim. Büyük bir marka. Forma satışından zaten çıkartıyorsunuz parasını. En önemlisi de Ibrahimovic'e takım elbise giydirmek. Bir yere bu adamla gittiğiniz zaman tuttuğunu koparır. Genç bir çocuğu bile onunla etkileyerek transfer edebilirsiniz. İsveç'in altyapısı da sende oluyor. Paris'te efsane olmadı mı? Adamın her mesajında bile ticaret var. İtalya'da da ağı var. Çok büyük işler yaptı. Scoutingde birkaç bölgenin direktörü olarak maaşlı çalışanımız olarak Ibrahimovic'i düşünsenize."

"Serdar Taşçı benim de transfer listemdeydi. 17'den 31'e kadar birçok sayıda futbolcu listemde."

"Niye bu duruma geldik? Niye başkan adayı olduk? Beşiktaş yönetimi futbolu bilmiyorlar. Ali Koç da aynı hataya düşüyor."

"Fikret Başkan geçen gün çok çalışıyorum demiş, tatile gideceksin de futbolcular tatildeyken sen çalışacaksın başkan. Beşiktaş büyük camia. Bugün Beşiktaş'a sahip çıkmazsanız ne zaman çıkacaksınız? demek istiyorum"

Etiketler :