Hüseyin Göçek'in karnesi - Hüseyin Göçek'in yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Hüseyin Göçek'in karnesi - Hüseyin Göçek'in yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Hüseyin Göçek haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Hüseyin Göçek ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hüseyin Göçek'in Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Hüseyin Göçek'in Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 19 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Hüseyin Göçek istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 11 galibiyet elde ederken, 5 kez de mağlup oldu. Hakemin yönettiği maçlarda Beşiktaş 3 kez berabere kaldı.

Hüseyin Göçek Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Göçek, 45 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 47 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 5 kez kırmızı kartına başvuran Hüseyin Göçek, rakip takımlara karşı da 3 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Hüseyin Göçek istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Hüseyin Göçek'ın yönettiği 400'den fazla maçın yüzde 44'ünü ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 28'ini deplasman takımları kazanmıştır. Hüseyin Göçek maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 28 olarak kayda geçmiştir. 

Hüseyin Göçek istatistiklerine bakıldığında sarı kart gösterme oranı maç başına 5,08 sarı kart şeklindedir. Öte yandan Göçek'in kırmızı kart istatistiği maç başına 0,23 olduğunu gösteriyor.

Hüseyin Göçek yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Göçek, kariyeri boyunca 400'den fazla maç yönetmiştir. 1999 yılından beri hakemlik yapan Hüseyin Göçek, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Hüseyin Göçek kimdir? Hüseyin Göçek nereli? Kaç yaşında? Hüseyin Göçek'ın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Hüseyin Göçek TFF resmi sitesine göre 14988 lisans numaralı Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği yöneticiliktir. Hüseyin Göçek Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 1999 tarihinde 3. Lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. Hakemlik bölgesi İstanbul olan Hüseyin Göçek, 30 Kasım 1976 tarih doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin İnşaat Mühendisliği bölümünde mezun olan Çakır 1.85 boyundadır.

İstanbul doğumlu olan Göçek, Leventspor altyapısında futbola başladı ve Beşiktaş'ta da oynadı. Bir ara Ortaköy'deki Gaziosmanpaşa ortaokulunda okul takımında basketbol oynadı. Basketbol hayatına Galatasaray Spor Kulübü yıldız ve genç takımlarında devam etti. Liseyi Kabataş Erkek Lisesi'nde okudu. Liseden sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nin İnşaat Mühendisliği fakültesini okudu. Ülkerspor'un genç takımlarında basketbol oynadı. Daha sonra sırasıyla Kurtuluşspor ve Tekelspor A takımlarında devam etti. Ailesinin yönlendirmesiyle futbol hakemliği kursuna yazıldı. 1996 senesinde eğitim alarak hakemliğe adım attı. 1999-2000 senesinde (11 aylık) dil eğitimi için gittiği Sussex'te hakemlik yaptı. Süper Lig'e 2004 yılında yükselen hakemin bu ligdeki ilk maçı Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması oldu.

Hüseyin Göçek Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'ın peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Hüseyin Göçek Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Hüseyin Göçek'ın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Hüseyin Göçek'ın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.