İbrahim Seten, Şenol Güneş için ne demişti?

İbrahim Seten, Şenol Güneş için ne demişti?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in hafta içinde futbol federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’le görüşmesi, futbol camiasının bir anda ilk gündem maddesi olmuştu.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş ile Yıldırım Demirören'in haftaiçi yaptıkları buluşma konuşuluyor. Demirören’in ofisinde ne konuştukları uzun süre merak edilirken, konuşmanın içeriğini Şenol Güneş açıkladı.

Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplnastısında bu konuyla ilgili soruyu cevaplayan Güneş “Dedikodu yapmaya bayılıyoruz. Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm şu anda. Yıldırım Demirören'e gitsem ne olur, gitmesem ne olur? Gittim ama. Para mara konularını yazmıştı İbrahim Seten, onun için gittim. Ben sizi buluşturur, konuştururum dedi. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm, gizli bir şey olur mu? Mukavelem devam ediyor, beni göndermezlerse gitmem dedim daha önce de." cevabını verdi.

İbrahim Seten, kapanan Vatan gazetesinin Spor Müdürü'ydü. Son dönemde Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında attığı tweet'lerle konuşulmuştu.

PEKİ İBRAHİM SETEN NE DEMİŞTİ?

22 Ekim'deki sosyal medya paylaşımı:

d1-007.jpg

 

4 Ekim'deki sosyal medya paylaşımı:

d2-003.jpg

İBRAHİM SETEN'DEN YANIT

Seten ise sosyal medya paylaşımı ile Şenol Güneş'in sözleri için "Benden başka bahane bulamamış korkarım" dedi.

Etiketler :