İDDİA | Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'e, "Ekibini al gel" dedi

İDDİA | Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'e, "Ekibini al gel" dedi

Siyah-beyazlılar, kötü gidişin bir türlü düzelmemesi üzerine Sergen Yalçın'ın olası ayrılığı da hesaba katılarak teknik direktörlük koltuğuna oturmasını istediği Şenol Güneş ile ilk iletişimi kurdu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yüzü bir türlü gülmüyor. Siyah-beyazlı ekip ligde 5 maçtır galibiyet alamazken, lider Trabzonspor'un tam 18 puan gerisinide kaldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ın arkasında durmak istese de şartlar buna izin vermiyor. Başkan Çebi yönetim kurulunun yoğun baskısına daha fazla dayanamadı ve harekete geçti.

ÇEBİ BASKILARA DAYANAMADI

Yönetim kurulunun ısrarlarına daha fazla dayanamayan Ahmet Nur Çebi'nin, Sergen Yalçın'ın yerine düşündüğü teknik direktör Şenol Güneş ile ilk teması kurduğu öğrenildi. Kurt hocayla temasa geçen Ahmet Nur Çebi'nin, "Yakın zamanda istemesek de bir ayrılık yaşayacağız. Sizden ekibinizi hazırlamanızı ve her an işbaşı yapacakmış gibi beklemenizi istiyorum" dediği aktarıldı.

"SERGEN YALÇIN GİTMEDEN ASLA"

Akşam'ın haberine göre; başarılı teknik adam Şenol Güneş'in ise Ahmet Nur Çebi'ye, "Takımın başında Sergen Yalçın varken sizinle bu görüşmeyi yapmam etik olmaz. Benim Beşiktaş'ı ve sizi reddetmem mümkün değil ama bu yolla olmaz. Önce koltuk boşalır, sonra oturup konuşuruz" diyerek olumlu sinyal verdiği de gelen bilgiler arasında...