İDDİA | Beşiktaş'ta 3 yolcu belli oldu!

İDDİA | Beşiktaş'ta 3 yolcu belli oldu!

Ligde 12 hafta geride kalmasına rağmen istediği performansa bir türlü yaklaşamayan siyah-beyazlı ekipte kötü gidişatın faturası kesildi. Beşiktaş'ta yolların ayrılacağı üç futbolcu belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor maçında yediği son dakika golüyle sadece üç puan kaybetmeyen, liderle arasında 10 puan farkı da kayıplar hanesine yazan Beşiktaş’ta taşlar yerinden oynayacak. Siyah-beyazlı ekipte yolların ayrılacağı futbolcular belli oldu.

BÜYÜK DEĞİŞİM KAPIDA

Tecrübeli çalıştırıcı, tüm teknik detayları masaya yatırarak kadro tercihinden, sistem tıkanıklıklarına kadar birçok konuda radikal değişime gitmeyi planlıyor.

İLK YOLCU N'SAKALA

Fanatik'in haberine göre ilk olarak Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fabrice N'Sakala'yla devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

İYİCE GÖZDEN DÜŞTÜ

Sezon başında sol bek hattına Umut Meraş’ın transfer edilmesi sonrasında Rıdvan Yılmaz’la birlikte forma rekabetine girdiği isim sayısı artan Fabrice N'Sakala, ek olarak 8+3 kuralı da eklenince kadroda geri planda kalmıştı.

DEVRE ARASI GİDİYOR

Kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcuyla devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

HEM MALİYET HEM KOTA

Demokratik Kongolu futbolcunun ayrılığıyla birlikte Kartal hem bu ismin maliyetinden kurtulmayı hem de yabancı kotasında yer açmayı planlıyor

OĞUZHAN İÇİN VAKİT TAMAM

Ajansspor'ın haberine göre ise ligde ve Avrupa'da istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta diğer ayrılacak isim ise Oğuzhan Özyakup olacak. Yıllardır şans tanınan fakat bir türlü eski performansına yaklaşamayan Oğuzhan için vakit dolu.

GÖKHAN TÖRE DE GİDİCİ

Yolların ayrılmasına karar verilen bir diğer isim ise Gökhan Töre olduğu ifade edildi. Sergen Yalçın'ın bu oyuncularla ilgili olumsuz olduğu ve kendilerine kulüp bulmaları isteneceği öğrenildi.

SALİH UÇAN İÇİN KARAR SEZON SONUNDA

Yönetimin, Sergen Yalçın'ın çok istediği Salih Uçan'dan da memnun olmadığı ve sezon sonuna kadar ki durumuna göre karar verileceği belirtildi. (Fanatik)