İDDİA | Çebi, ikinci başkanlık için Serdal Adalı'yı istiyor!

İDDİA | Çebi, ikinci başkanlık için Serdal Adalı'yı istiyor!

Beşiktaş'ta seçime sayılı günler kala, kulislerde farklı iddialar dolaşıyor. Fanatik Gazetesi Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım, bugünkü yazısında Ahmet nur Çebi'nin yeni listesine girmesi düşünülen isimleri yazdı.

Ajans Beşiktaş - İşte Orhan Yıldırım'ın bugünkü Fanatik Gazetesinde yer alan yazısı:

Çebi'nin zor seçimi

Beşiktaş’ta hafta sonu seçim var. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen bir numaralı koltuk için kongre üyelerinin karşısına çıkacaklar. Başkan Çebi, yarın kesin yönetim listesini Divan Kurulu’na sunacak. Liste öncesi durum sıkıntılı... Genel sekreter olarak görev yapan Mesut Urgancılar ile asbaşkan Emre Kocadağ’ın arası açık. Gelen bilgilere göre Urgancılar daha da ileri gidip, “Kocadağ’ın olduğu yönetimde görev almak istemiyorum” diyerek kestirip atmış. Başkan, bu ikili arasında sıkışıp kalmış durumda. Kocadağ’ın da benzer düşünce içinde olduğu zaten bilinen ama fazla dillendirilmeyen bir gerçek.

Büyük değişim var

Başkan Çebi, yönetim içinde köklü değişime gidiyor. Adnan Dalgakıran ve Erdal Torunoğulları daha önce yeniden görev almayacaklarını açıklamışlardı. Bunların dışında; Efe Bezci, Berkan Gocay, Bilgihan Sürmen, Fatih Avşar, Umut Şenol ve Fırat Fidan’ın durumu da belirsiz.

Yeniler için liste kabarık... 

Yeni yönetim için ise liste oldukça kabarık. Mete Vardar, Metin Albayrak, Engin Baltacı, Arda Ödemiş, Murat Can, Tamer Kıran, İbrahim Altınsay, Celal Aral, Hicabi Dereli, Hüseyin Yücel, Kaan Kasacı, Ahmet Akbalık, Mesut Mutluşan, Mesut Çebi, Mahmut Özcan, Burak Yakın, Murat Kılıç, Umit Tahir Güneş ve Tarkan Ser...

Altyapı Aydın’a emanet 

Eski yöneticilerden Halim Aydın geri dönüyor. Altyapıda büyük değişime imza atan Aydın’ın, aynı dönemde çalışan Mehmet Ekşi ile yeniden bir araya gelmesi kesin gibi. Çebi, ikinci başkanlık için de henüz kimse ile anlaşamadı. Bu konuda yine eski yöneticilerden Aydın Ayaydın ismi geçiyor. Ancak başkanın asıl isteği Serdal Adalı. Halen TJK Başkanı olan Adalı ise bu konuda kararsız. Yakın çevresinde yer alan yol arkadaşları; Doğan Küçükemre, Melih Aydoğdu ve Hakan Sak ikna için büyük çaba sarf ediyorlar.