İDDİA | Ceyhun Kazancı, İtalyan teknik adamla anlaştı!

İDDİA | Ceyhun Kazancı, İtalyan teknik adamla anlaştı!

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ediyor. Sergen Yalçın'ın ayrılışının ardından Önder Karaveli ile geçiş dönemine giren Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı, İtalyan teknik adam Davide Nicola ile anlaşma sağladı. Ancak Başkan Çebi, henüz olur vermedi.

Ajans Beşiktaş - Bruno Pinheiro’nun Beşiktaş’ın başına geçmesi Başkan Ahmet Nur Çebi’ye takıldı… Portekizli teknik adamın çok tecrübesiz olduğunu iddia eden Çebi, “Del Bosuqe’yi bile Yeniköy Kasabı diye gönderdiler. Bu adamı çiğ çiğ yerler” diye reddetti. 

Ancak CEO Ceyhun Kazancı ve yönetici Adnan Dalgakıran, Başkan Çebi’nin “Tartışmalı bir isim istemiyorum” demesine rağmen Pal Dardai’den sonra Davide Nicola ile temas kurdular. Macar teknik adam teklif reddetti. Nicola ve menajeriyle yapılan görüşmeye ise Beşiktaş’ın eski oyuncusu Federico Giunti de katıldı. 

Nicola, Beşiktaş’tan bir hafta süre istedi. İtalya’dan gelen bilgilere göre Serie A takımlarından Spezia ile görüşme halinde. Eğer Spezia’ya transferi gerçekleşirse Beşiktaş’a evet diyecek. İstanbul’a gelip anlaşma imzalayacak. Prensip anlaşması tamam. 

Bu arada hali hazırda Milan genç takımını çalıştıran Giunti’nin yardımcısı olarak Nicola ile beraber Beşiktaş’a döneceği konuşuluyor. (Fotospor)