İDDİA | Ghezzal’a hayal gibi teklif geldi

İDDİA | Ghezzal’a hayal gibi teklif geldi

Beşiktaş'ın 29 yaşındaki Cezayirli orta sahası Rachid Ghezzal'a gelen sürpriz transfer teklifi sevinçle karşılandı. Şimdi yönetim yıldız oyuncunun ikna olmasını bekliyor.

Ajans Beşiktaş - Rachid Ghezzal’ın geçen yılın gerisinde olduğu iddia ediliyor… ancak istatistikler bunun aksini söylüyor. Sadece Ghezzal’ın doğru bir santrforla oynamadığı için geçen yıl yaptığı asistlerin gerisinde kaldığını öngörüyor. 

Ancak Ghezzal her ne kadar Süper Lig’de hayal kırıklığı yaratmış gibi görünse de taliplileri ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre Körfez ülkelerinin zengin takımlarından birisi Beşiktaş’ın kapısını çaldı.

Cezayirli oyuncuyu istedi. Hem de çok ciddi bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu iletti. Beşiktaş kulübünden Ghezzal ile görüşmelerde bulunabilmek için izin istedi. Siyah-beyazlı yönetim bu izni Körfez takımına verdi.

Eğer bu takım Cezayirli oyuncuyu ikna etmeyi başarırsa Beşiktaş bazı iddialara göre en az 5 milyon, bazı iddialara göreyse 7.5 milyon Euro civarında bir bonservsi bedeli kazanacak. 

Daha önce Avrupa’da ayrılmak istemeyen Ghezzal, teklifleri geri çevirmişti. Yönetimin umudu Cezayirlinin tekliflere bu kez evet demesi. (Fotospor)