İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...

İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...

2023/24 sezonuna istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş, Hasan Arat başkanlığında yeniden ayağa kalkmak istiyor. Ara transfer döneminde yapacağı hamleleri planlayan Kara Kartal, Avrupa devinde forma giyen İspanyol kupa canavarı için devreye girdi.

Ajans Beşiktaş - Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonuna istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş, Hasan Arat başkanlığında yeniden ayağa kalkmak istiyor. Ara transfer döneminde yapacağı hamleleri bu bağlamda planlayan Kara Kartal, Avrupa devinde forma giyen İspanyol kupa canavarı için devreye girdi. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberinin tüm detayları...

Trendyol Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, Şenol Güneş ile yollarını ayırmıştı.

Sırasıyla Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile de kötü gidişe dur diyemeyen siyah-beyazlı kulüp, bir süredir teknik direktör arayışında.

SERGEN YALÇIN ANTALYASPOR'DA

Beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından birisi olan şampiyon hoca Sergenç Yalçın, Antalyaspor ile anlaştı.

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, daha önce oynanan Hatayspor maçının ardından Sergen Yalçın'ın adaylar arasında olduğunu söylemişti.

EN GÜÇLÜ ADAY GENESIO

Teknik direktör adaylarındaki sayıda ciddi olarak düşüş yaşayan Beşiktaş için şu anlık en güçlü aday Bruno Genesio...

57 yaşındaki teknik adamın siyah-beyazlı takım ile 1.5+1 yıllık imza atması bekleniyor. Ayrıca Kartal, Genesio'yu önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

İLK TRANSFER BELLİ OLDU

Hasan Arat başkanlığındaki Beşiktaş'ın tekrardan zirve yarışına tutunmak için devre arasında yapacağı ilk transfer belli oldu.

Fanatik'i haberine göre; Beşiktaş'ın İspanya La Liga ekibi Sevilla'dan Oliver Torres'i transfer etmek için çalışmalara başladığı kaydedildi.

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla temas kuran idareciler, son kararı yeni teknik direktöre bırakacak.

Eğer yeni hoca, olumlu geri dönüş yaparsa Torres'in takıma kazandırılması için süreç başlayacak.

Kariyerinde daha önce; Atletico Madrid, Villareal ve Porto gibi önemli kulüplerin formasını giyen Torres, Sevilla'ya 2019 yılında Porto'dan 11 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Kariyerinde daha önce; Atletico Madrid, Villareal ve Porto gibi önemli kulüplerin formasını giyen Torres, Sevilla'ya 2019 yılında Porto'dan 11 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

KUPA CANAVARI TORRES

Bu sezon Sevilla formasıyla 20 resmi maçta süre bulan Oliver Torres bu karşılaşmalarda 1 asistlik skor katkısı sağladı. Ayrıca 29 yaşındaki başarılı oyuncunun 2'si UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu olmak üzere toplamda 7 kupası bulunuyor.