İDDİA | Ljacic - Okaka takası!

İDDİA | Ljacic - Okaka takası!

Ara transfer döneminde Stefano Okaka ile ilgili flaş transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig devi, gol sıkıntısını Nijerya asıllı İtalyan yıldız ile çözmek istiyor. Medipol Başakşehir'e takasta önerilecek futbolcu belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Medipol Başakşehir'in golcüsü Stefano Okaka sergilediği performansla parmak ısırtıyor. Sezon başında İstanbul ekibinin kadrosuna kattığı Nijerya asıllı İtalyan yıldız, golleriyle adından söz ettirdi.

11 GOLE DİREKT KATKI YAPTI

Güçlü fiziği ve final vuruşlarındaki becerisi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Okaka, Süper Lig'de forma giydiği 19 maçta 9 gol, 2 asistle 11 gole direkt katkı yaptı.

ÜÇ BÜYÜKLERİ DE BOŞ GEÇMEDİ

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında fileleri havalandırma başarısı gösteren 32 yaşındaki golcü ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. Golcü sorununu çözmek isteyen Süper Lig devi, Medipol Başakşehir'e takas teklifinde bulundu.

BEŞİKTAŞ'TA ROTA OKAKA

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; bitiricilik problemi yaşayan ve Michy Batshuayi'den beklediği verimi alamayan Beşiktaş, Okaka'yı kadrosuna katmak istiyor. Takasta kullanılmak istenen isim ise Adem Ljajic...

LJAJIC'IN ŞARTI VAR

Uzun süredir kadro dışı olan ve yıllık ücreti 3.2 milyon euro olan Boşnak asıllı yıldızı Başakşehir de istiyor. Ancak yıllık ücretinin yarısının ödendiği Ljajic, "Kalan 1.6 milyon euro yerine bana 1 milyon euro verin gideyim" şartını öne sürüyor.

TAKAS GERÇEKLEŞİRSE 600 BİN EURO KAZANACAK

Takasın gerçekleşmesi durumunda Başakşehir'den 600 bin euro kazanacak olan 30 yaşındaki oyuncunun bu isteği Beşiktaş yönetimi tarafından kabul edilmedi. Boşnak asıllı yıldızın menajeriyle görüşmeler devam ediyor.

SERGEN YALÇIN KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI

Sergen Yalçın döneminde kadro dışı bırakılan ve Önder Karaveli'nin göreve başlamasıyla takıma dönmeyi bekleyen Ljajic, istediğini bulamamıştı. Deneyimli orta saha oyuncusunun yönetimle yapacağı son görüşmede daha fazla ısrar etmemesi ve anlaşmaya varması bekleniyor. (Skorer)