İDDİA | Serdar Saatçı Portekiz yolcusu! İşte istenen bonservis bedeli

İDDİA | Serdar Saatçı Portekiz yolcusu! İşte istenen bonservis bedeli

Beşiktaş'ın başarılı yıldızı, tıpkı Merih Demiral'ın yaptığı gibi rotasını Portekiz'e çevirdi ve siyah-beyazlılardan ayrılmak için gün sayıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynadığı Viktoria Plzen maçında 12 dakikada dışarı alınmasının üzüntüsüyle, disiplin dışı hareketler uygulayan Serdar Saatçı'nın günleri artık sayılı.

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında 72. dakikada oyuna giren Serdar, 83'te oyundan alınmış, kenara gelirken hocasına tavır yapıp doğrudan soyunma odasına gitmişti.

AYRILIK İÇİN GÜN SAYIYOR

Serdar maçtan sonra yönetimin aldığı karar doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. 19 yaşındaki stoperin takım aradığı ve ayrılık için gün saydığı kaydedildi.

1 yıl kalan sözleşmesi uzun süredir uzatılamayan Serdar'ın, Avrupa'ya gitmek istediği ve menajerinin de bu yönde çalışmalara başladığı ifade edildi.

YENİ ROTASI PORTEKİZ

Portekiz'den Sporting ile adı geçen genç oyuncu için Beşiktaş 1 milyon Euro bonservis istiyor.

MERİH DEMİRAL VAKASI

Eğer genç savunmacı Sporting ile sözleşme imzalarsa, Süper Lig'de yeni bir Merih Demiral vakası yaşanmış olacak.

Bilindiği gibi milli stoper Merih Demiral, Fenerbahçe'de A takımda şans bulamayınca kulüpten ayrılmış ve Portekiz 3. Lig ekibi Alcanenense'ye transfer olmuştu.

24 yaşındaki Merih, Alcanenense'de oynarken Sporting'in dikkatini çekmiş ve bu ekibe transfer olarak kariyerinde büyük bir basamak atlamıştı. (Sabah)