"İhale Caner'e kaldı"

"İhale Caner'e kaldı"

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile Vodafone Park'ta 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Ligin son 4 haftasında galip gelemeyen son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu 4 haftada tam 10 puan bıraktı. Beşiktaş, kötü gidişe Alanyaspor karşısında son vermek istiyor. Mücadelede Kara Kartal'ın tek golünü Dusko Tosic kaydetti. Başakşehir'de ise gol Kerim Frei'den geldi.

Trt Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ı değerlendirdi. Deneyimli yorumcu Rıdvan Dilmen "Şenol Güneş'in bildiğim kadarıyla bir yıl daha kontratı var. Beşiktaş'a hiç yaşamadığı başarıları yaşattırıyor. Güneş'in Türkiye'deki tüm teknik direktörlerden fazla kredisi vardır. Ne yapalım şimdi, Şenol hoca gitsin mi diyelim? Talisca'nın akşam yatarken Monaco maçında gol atmayı hayal etmesiyle, Konya'ya gol atmayı hayal etmesi arasında fark var. Talisca'nın yaşı 23, hedefi Beşiktaş değil, daha büyük yerlere gitmek. Bakın Şampiyonlar Ligi'nde koşu mesafesi daha yüksektir" ifadelerini kullandı.

Caner Erkin hakkında da konuşan Rıdvan Dilmen, yıldız oyuncu için "İhale Caner Erkin'e kaldı. Görüntüden ceza verilmeyecekse her zaman verilmemeli. Caner Erkin, Şenol Güneş gibi 1 maç ceza alır. 2-3 maç ceza veremezler." dedi.

Etiketler :