İhtimaller Chelsea'ye 'Come to Beşiktaş' diyor

İhtimaller Chelsea'ye 'Come to Beşiktaş' diyor

Atletico Madrid ve Roma'nın da yer aldığı gruptan ikinci sırada çıkarak ikinci tura yükselen Chelsea'de gözler kuraya çevrildi.

Ajans Beşiktaş - Ancak son 16 turundaki rakip, Antonio Conte'nin takımı için çok da tahmin edilemez değil. Son zamanlarda özellikle Şampiyonlar Ligi arenasında düşüş yaşayan Premier League ekipleri, bu sezon gruplarında zirveye kuruldu. İki Manchester kulübünün yanı sıra Tottenham da grubunu lider bitirmeyi garantilemişti.

Son maçlar öncesi grubunun zirvesinde yer alan Liverpool ise Spartak Moskova maçında alacağı sonuca göre gruptan lider de çıkabilir, Şampiyonlar Ligi'ne veda da edebilir. Kırmızıların bir sürprize imza atmamaları durumunda Şampiyonlar Ligi'nde yer alan 8 grubun 4'ünü İngiliz takımları lider bitirmiş olacak.

Chelsea'nin kendi grubundan lider çıkan Roma ile de eşleşemeyecek olması, Londra ekibi için geriye yalnızca üç ihtimal bırakıyor. LaLiga ve Ligue 1'in liderleri Barcelona ile PSG, Chelsea ile son 16 turunda eşleşmesi muhtemel iki takım.Üçüncü ekip ise bir maç kala liderliği garantileyen temsilcimiz Beşiktaş.

Başka bir deyişle; Liverpool bu akşam bir sorun yaşamaz ise Chelsea ile Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşma ihtimali %33. (Bein Sports)

Etiketler :