"İhtiyacım olan şey tek bir gol"

"İhtiyacım olan şey tek bir gol"

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo şeytanın bacağını G.Birliği maçında kırmak istiyor

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sezon başında Valencia’dan 2.5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Alvaro Negredo, sezonun geride kalan bölümünde gol atmayı başaramadı. İlk olarak Süper Kupa maçında Atiker Konyaspor karşısında şans bulan ve mücadelenin son dakikasında kale önünde Serkan Kırıntılı’yı geçemeyen İspanyol yıldızın F.Bahçe derbisinde attığı gol ise yanlış kalkan ofsayt bayrağının kurbanı olmuştu.

Kartal'ın Trabzonspor ile Süper Lig’in 7. haftasında oynadığı mücadeleye ise ilk 11’de başlayan tecrübeli santrfor, ilk yarıda yakaladığı bir pozisyonda direği geçmeyi başaramamıştı. Karşılaşmanın 58. dakikasında oyundan alındıktan sonra ise sinirlerine hakim olamayıp yedek kulübedesinde koltuk tekmeleyen Negredo, Kartal’ın 13 Ekim’de G.Birliği ile oynayacağı maçta şeytanın bacağını kırmak istiyor.

2 ASİSTİ VAR

Şu ana kadar 10 resmi maçta 266 dakika sahada kalan ve 2 asist yapan deneyimli golcü, takım arkadaşlarıyla dertleşirken “Şu ana kadar çok düzenli şekilde oynayamadım. İhtiyacım olan şey bir gol atmak. Ardından hem alacağım süreler artacaktır hem de bununla beraber gollerin de devamı gelecektir. Takıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Milli maçlar sonrasında kilidi açacağımı düşünüyorum. Kariyerimde bu kadar uzun süre gol atmadığım, suskun kaldığım bir dönem oldu mu, bilemiyorum. Gol atıp takıma galibiyetler kazandırmanın hayâlini kuruyorum” şeklinde konuştu. (Vatan)

Etiketler :