İki transfer açıklanacak ve Balotelli...

İki transfer açıklanacak ve Balotelli...

Beşiktaş, transferde imza şova bu hafta başlayacak. İlk olarak; Fabrice N’Sakala ve Welinton’u açıklayacak olan Kara Kartal, Mario Balotelli için artık geri sayımda.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. Sol bek ve stoper transferini bitirmeye hazırlanan siyah beyazlı takım golcü için de girişimlerini sürdürüyor.

Yeni sezon öncesinde yer alacakları 3 kulvarda da büyük hedefleri bulunan siyah beyazlılar, transfer çalışmalarına bu hafta hız verecek. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları başta olmak üzere A Takım’dan sorumlu yönetici Emre Kocadağ ve Futbol Direktörü Ali Naibi, bu hafta Başkan Ahmet Nur Çebi’yle son gelişmeleri değerlendirecek.

Kara Kartal’ın, bu hafta içerisinde en az 2 futbolcuyu açıklaması bekleniyor. Aytemiz Alanyaspor’la kontratı biten Fabrice N’Sakala’yla her konuda anlaşan siyah beyazlılar’ın, ilk olarak 30 yaşındaki Demokratik Kongolu futbolcuyu açıklaması bekleniyor.

Gündemden çıkmış değil...

Yönetimin, tecrübeli sol bekin ardından ikinci ismi de zaman kaybetmeden duyurması planlanıyor. Alanyaspor’un bir diğer başarılı oyuncusu Welinton’la da el sıkışan Beşiktaş, Brezilyalı savunmacıyı da bu hafta siyah beyazlı formayı giydireceği öğrenildi. Kartal’ın, 31 yaşındaki futbolcu için Alanya’ya Fatih Aksoy’u takasta vereceği belirtildi. 

Ek olarak Beşiktaş, Alanyaspor’la yollarını ayıran Papiss Cisse’yi de transfer gündeminde tutmaya devam ediyor. Forvet transferinde ilk hedefini Mario Balotelli olarak belirleyen Kara Kartal’ın, Brescia’dan bonservisini alacak İtalyan oyuncuyla beraber Cisse’yi de kadrosuna katabileceği bildirildi. 

3 yıllık macera bitiyor

Balotelli için son 3 yıldır girişimlerde bulunan ancak bu transferi sonuçlandıramayan yönetim, bu kez ısrarcı...

Forvet transferi için 2 milyon Euro’luk bütçe ayıran Beşiktaş’ın, Balotelli’yi bu rakama ikna ettiği, tarafların bonuslar konusundaki görüşmelerinin de sürdüğü belirtildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın olumlu raporu sonrasında Balotelli ismi üzerine yoğunlaşan Erdal Torunoğulları’nun deneyimli isme formayı giydirmek konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. 

Kaleci transferi geliyor... 

Siyah beyazlılar, kaleci transferi konusunda da hız kesmiş değil... Ersin Destanoğlu’nun yanına tecrübeli bir yedek kaleci almak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş; Sinan Bolat ve Serkan Kırıntılı isimleri için de çalışmalarına devam ediyor. İki isim arasından öne çıkan ismin ise bonservisi elinde olması sebebiyle Sinan Bolat... (Fanatik)

Etiketler :