"İkisi de hak ettiğini aldı"

"İkisi de hak ettiğini aldı"

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Ömer Güvenç, Beşiktaş-Medipol Başakşehir mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - 6 gün önce Monaco’yu deplasmanda yenen Beşiktaş’ın ayağına, lider G.Saray’la arasındaki farkı azaltmak için büyük bir fırsat gelmişti. Ama siyah-beyazlılar bu fırsatı tepti. Son dakikada Tosic’in attığı golle de 1 puana razı oldu.

Açıkçası Beşiktaş kazansa Başakşehir’e, Başakşehir kazansa Beşiktaş’a yazık olacaktı. İkisinin de ortaya koyduğu futbol ancak 1 puana yeterdi ve öyle de oldu. İlk 20 dakika topa daha çok sahip olan, daha çok top gezdiren Başakşehir’di. Beşiktaş daha sonra dengeyi sağladı. Açıkçası maçın son 6-7 dakikası hariç keyifli bir maç izlemedik. Son dakikaları dışında hop oturup, hop kalkmadık. Bu gol nasıl kaçar diyeceğimiz bir pozisyon olmadı.

Fabri 20’de Adebayor’un ve 79’da Visca’nın şutlarını çok iyi çıkardı. Kerim’in attığı golde ise yapacak bir şey yok. Visca çok iyi çıkardı, Frei da çok iyi vurdu. Yeni transferler Lens ve Negredo’dan söz edemiyorum. Çünkü dün ikisini de göremedim. Beşiktaş’ın en iyileri Quaresma ve attığı gol için demiyorum, çok iyi müdahaleler yapan Tosic’ti.

NE OLUR BIRAKMA EMRE!

Özetle Beşiktaş ayağına gelen fırsatı tepti diyebiliriz ama Başakşehir’i de alkışlamak lazım. 30-35 bin kişinin önünde Beşiktaş gibi bir takımla oynamak hiç de kolay değil. Hele puan almak onlar adına çok iyi. Emre için söylenecek tek şey var; helal olsun. Seneye bırakacağını söylüyorsun, sakın bırakma bence 2 yıl daha götürürsün. (Vatan/Ömer Güvenç)

Etiketler :