İlhan Mansız'dan Beşiktaş sözleri! "Cenk Tosun..."

İlhan Mansız'dan Beşiktaş sözleri! "Cenk Tosun..."

Beşiktaş - Monaco maçını karşılaşma öncesi Tivibuspor'da siyah beyazlıların efsane futbolcusu İlhan Mansız yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde belki de kulüp tarihinin en önemli maçlarından birini bu akşam saat 20:00'de Monaco ile oynayacak. Siyah beyazlı futbolcuların efsane ismi İlhan Mansız, Tivibuspor'da bu müsabakayı değerlendirdi.

"EMİNİM BEŞİKTAŞ YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK"
Beşiktaş'ın mutlak galip gelmesi gerekmeyen bir maç. Deplasmandaki Monaco maçındaki gibi bekleyerek ve dikkatli oynarsa tarih yazabilir. Eminim Beşiktaş bugün yüzümüzü güldürecek. Çok fazla ofansif bir futbol beklemiyorum.

"BEŞİKTAŞ'IN SALDIRMAMASI GEREKİYOR"

Daha baskın bir Monaco maçı olacaktır. Çünkü onların son şansı. Beşiktaş ise önce bekleyip, kontrollü oynayacak. Rakipte önemli eksikler var. Ancak dediğim gibi Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde saldırmamalı. Taktiksel anlamda uygulaması gereken taktik bu bence. Galip gelemiyorsan yenilmeyeceksin. Buradan 1 puan Beşiktaş'a yetecektir.

İlhan Mansız son olarak yabancı futbolcu sayısının fazlalığıyla ilgili eleştirilere katılmadığını söylersen, "İşte önümüzde Cenk Tosun örneği var. Sen çok çalışır ve yabancı futbolculardan kendine bir şey katarsan formayı alırsın." diye konuştu. (Futbol Arena)