"İlk 60 dakika boşa geçti"

"İlk 60 dakika boşa geçti"

Beşiktaş'ın deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçın ardından spor yazarı Cem Dizdar'ın değerlendirmeleri....

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesi yazarı Cem Dizdar, bugünkü köşesinde yayınlanan yazısında şunları yazdı:

"Başat oyuncusundan yoksun (Burak Yılmaz) bir teknik adam çözüm üretmekte ne kadar sınırlıysa rakibi o oranda şanslıdır. Ancak şans kullanılırsa ‘şans’ niteliği kazanır ve maçın hikayesi, ele geçen ‘şans’ların gole dönüştürülmesiyle yazılır. İlk devre Beşiktaş ikili oyunlarla üç gol pozisyonu bulduysa da golü bulamadı. Hangi verisine bakarak bonservisinin alındığını anlayamadığım Lens’in ofansif verimsizliği, Love’un etkisizliğiyle birleşince 60 dakika boşa geçti. Trabzon cephesinde işler daha vahimdi! Harcanan onca paraya, onca yıllık garanti ücrete rağmen bu düzen! Nihayet Negredo oyuna alındı da 30 bin insanın izlemek zorunda bırakıldığı bu vasat oyuna ‘akıl geldi’!.. O da iki özel dokunuşla Beşiktaş adına maça noktayı koydurdu.

Gecenin sorusu
Talisca, Sosa, Babel gibi istisnaları dışarıda tutarsak vuruş kalitesi bu kadar düşük yabancıları kim, nerede izlemiş ve kimler alınmalarına ‘’Olur’’ vermiş? 

Maçın starı
Girdikten sonra maça doğrudan etki eden Alvaro Negredo. Beri yandan onca ‘tecrübeli’nin arasındaki gencecik Abdülkadir kim ne kadar oynadıysa o kadar oynadı! Diğer oyum da bu genç adama...

Maçın olayı
Sanırım Vagner Love Beşiktaş’ın ‘tavşan atleti’! Gol için değil de Negredo girene kadar rakibi oyalasın diye alınmış gibi. Mustafa Pektemek hakikaten bu seviyeninde mi altında?

Kısa mesaj
‘’Yabancılar ligimize kalite getirdi’’ diyenlere bu tip maçların tekrarlarını hafta içinde de izleme cezası verilmesini öneriyorum!..

Etiketler :