İlk neşter tecrübeli isimlere!

İlk neşter tecrübeli isimlere!

Demir Grup Sivasspor maçının detaylı analizini yapan Beşiktaş’ın teknik patronu Abdullah Avcı ilk neşteri vurdu.

Ajans Beşiktaş - Kartal’ın önceki akşam Demir Grup Sivasspor karşısında aldığı farklı mağlubiyet, teknik heyeti hem büyük hayal kırıklığına uğrattı hem de bir hayli kızdırdı.

Yardımcılarıyla birlikte karşılaşmanın detaylı analizini yapmaya başlayan Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, savunmanın sağ ve sol tarafında yer alan Gökhan Gönül ile Caner Erkin’i kulübeye çekmeyi planladığı aktarıldı.

Gökhan ve Caner’in hem savunma hem de ofansif anlamda görevlerini yerine getiremediğini tespit eden siyah-beyazlı hocanın, Göztepe maçında yeni transferler Douglas ve Rebocho’ya ilk 11’de forma vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Savunmanın sağına Douglas’ı monte etmeyi planlayan Abdullah Avcı’nın, sol bekte ise Guingamp’tan transfer edilen Portekizli Rebocho’ya şans tanıyacağı vurgulandı.

Siyah-beyazlı teknik heyet, Demir Grup Sivasspor maçında Güven Yalçın, Gary Medel, Adem Ljajic ve Ricardo Quaresma’nın performanslarından da memnun kalmadı. Sakatlıklar yüzünden takımda geniş çaplı rotasyon yapamayan Abdullah Avcı’nın, Göztepe maçında bu oyunculara mecburen 11’de görev vereceği ifade edildi. (Skorer)

Etiketler :