ING Bank kredi erteleme var mı? ING bankası kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

ING Bank kredi erteleme var mı? ING bankası kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

Virüs salgını sonrası ING Bank kredi erteleme kararı aldı mı? ING Bank'ta kredi erteleme var mı? Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

ING Bank kredi ne kadar ertelendi, ING Bank hangi krediler ertelendi, bireysel ihtiyaç kredisi ertelendi mi, ING Bank kredi erteleme geldi mi, ING Bank konut kredisi ertelendi mi, ING Bank taşıt kredisi ertelendi mi, ING Bank kredi kartı borçları ertelendi mi? gibi sorular internet ortamında çokca aratılmaya başlandı. 

Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

ING Bank'tan bu yönde bir açıklama var. Kamu bankalarından (Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank) sonra özel bankalardan ilk önce Akbank düğmeye bastı ve müşterilerinin virüs salgını sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla hazırladıkları destek paketlerini devreye aldı. ING Bank'tan bir destek paketi açıklaması geldi.

ING BANK İHTİYAÇ, TAŞIT VE KONUT KREDİSİ ERTELEME AÇIKLAMASI 

ING BANK tarafından yapılan açıklamada "Koronavirüs salgınından etkilenen müşterilerimizi desteklemek için buradayız. Koronavirüs salgınından etkilenen müşterilerimizi desteklemek için buradayız. Koronavirüs salgını, Türkiye dahil birçok ülkede bireyler ve toplum üzerinde geniş çaplı bir etki gösteriyor.

Bazı müşterilerimizin beklenmedik finansal sıkıntılarla karşılaşmış olabileceklerini düşünerek bu müşterilerimizin ihtiyaçlarını desteklemek amacı ile bir takım uygulamaları devreye aldık. ING’de bulunan kredisini geri ödeme hususunda zorlanan KOBİ ve ticari müşterilerimizin şubeleri ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz.

Koronavirüs salgınından etkilenen bireysel müşterilerimize ihtiyaç, taşıt, konut kredisi taksitleri ve kredi kartı ekstre ödemeleri için 3 ay erteleme imkanı veriyoruz. Bu uygulamadan yararlanmak isterseniz, kredinizin faiz oranı ile taksit tutarı yeniden hesaplanır ve yeni bir ödeme planı oluşturulur" denilerek hem kredi borçları hem de kredi kartı borcu için 3 ay erteleme yapılacağı duyuruldu. 

ING BANK KREDİ BORCU ERTELEME BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

Borç ertelemesi için başvuru yapmak isteyen kişiler için ING mobil uygulamasına giriş yapılması yeterli olacak. Yani şubeye gitme zorunluluğu bulunmuyacak. 

ING internet şubesi üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra ödemeler bölümünden kredi ödemeleri sekmesini açıp erteleme talebini işaretlemeniz durumunda hafta içerisinde mesai saatlerinde ING Bank müşteri temsilcisi sizi arayarak başvuru işleminizi onaylayacaktır.