İngiliz gazetesi Alanyaspor-Beşiktaş maçını yazdı: "Karius'ın adı bu gece Türkiye'de herkesin dudaklarında" 

İngiliz gazetesi Alanyaspor-Beşiktaş maçını yazdı: "Karius'ın adı bu gece Türkiye'de herkesin dudaklarında" 

Beşiktaş, Süper Lig'de 15. haftada Alanyaspor'la deplasmanda karşılaştı. Maç 0-0 sona erdi. 

Ajans Beşiktaş | Dış Haberler - Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmada Karius kurtarışlarıyla dikkat çekti. Mücadelenin son dakikalarında baskı kuran Beşiktaş, buna karşın istediği golü bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Beşiktaş bu sonuçla 2 maç aranın ardından puan kaybı yaptı ve aldığı 1 puan sonrası 25 puana yükseldi.

Maça dair bir haber yayınlayan İngiliz Mirror gazetesi, Karius'u başlığa çekti. Gazete Karius için "Karius'ın adı bu gece Türkiye'de herkesin dudaklarında" değerlendirmesinde bulundu.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Eski Liverpool kalecisi, Beşiktaş'ın Cuma gecesi Alanyaspor'daki golsüz beraberliğinde dikkat çeken bir performans sergiledi. Karius Cuma günü formdaydı. Beşiktaş taraftarları, 26 yaşındaki futbolcu ile sevindi. Maçtan sonra Karius hakkında bolca tweetler atıldı.

Beşiktaş'ın geçen hafta Galatasaray karşısında 1-0 galibiyetinden sonra, Karius'un bu ikinci temiz sayfasıydı ve bu sorunlarının geçmişte kaldığını gösteren bir işaret olabilir"

Etiketler :