İngilizler duyurdu! Ospina, Beşiktaş ile masaya oturacak...

İngilizler duyurdu! Ospina, Beşiktaş ile masaya oturacak...

Arsenal'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Ospina'nın önümüzdeki günlerde Beşiktaş ile masaya oturacağı öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Fabri'nin Fulham'a satılmasının ardından kaleci transferinde Harun Tekin dışında ismi geçen bir diğer isim Ospina, Arsenal'de gözden çıkarıldı. Kolombiyalı kalecinin yeni sezonda Unai Emery'nin planları arasında yer almadığı, Ospina'nın da önümüzdeki günlerde Beşiktaş'la masaya oturacağı kaydedildi.

Beşiktaş'ın kaleci transferindeki gözde isimlerinden Ospina'nın yeni sezonda Unai Emery'nin planları arasında yer almamasından dolayı önümüzdeki günlerde Beşiktaş'la görüşeceği iddia edildi. Goal'in haberine göre, Arsenal'de kadroda düşünülmeyen bir diğer isim Lucas Perez, West Ham ile masaya oturacak. Ospina ise transfer dönemi kapanmadan Beşiktaşlı yetkillerle görüşme gerçekleştirecek.

OSPİNA: "YENİ BİR ŞEYLER ARIYORUM"

Ospina yaptığı açıklamada, "Arsenal'e geri dönüp durumuma bakacağım. Neler olacağını izleyeceğim. Ancak yeni bir şeyler arıyor ve umut ediyorum. Kulüp yeni bir kaleci aldı. Ben de teknik direktörle görüşüp benim hakkında ne düşündüğünü öğreneceğim. Ondan sonra yönetimle bir görüşme yapacağım." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)

Etiketler :