İngiltere, Panama'yı farklı geçti!

İngiltere, Panama'yı farklı geçti!

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere ile Panama, bugün G Grubu'nda oynadıkları maçla tarihlerinde ilk kez karşılaştılar

Ajans Beşiktaş - İki ülke A milli futbol takımları, daha önce hazırlık maçı da dahil olmak üzere hiç karşı karşıya gelmemişti. Nizhny Novgorod Stadı'nda oynanan karşılaşma, İngiltere'nin 6 gollük üstünlüğü ile tamamlandı.

ic-002.jpg

Maçın henüz 8. dakikasında Kieren Trippier’in asisti ile John Stones İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi .Dakikalar 22’yi gösterirken Harry Kane penaltı vuruşunu gole çevirince İngiltere’yi 2-0 öne geçirdi. Kane’nin attığı golün 14 dakika sonrası dakikalar 36’yı gösterirken sahneye Jesse Lingard çıktı ve attığı harika gol skoru 3-0’a taşıyan isim oldu.

 

Dakikalar bu kez 40’ı gösterirken maçın yıldızlarından biri olan John Stones kendisinin 2 takımının 4. golünü atarak farkı 4’e çıkaran isim oldu. Tam ilk yarı bitmek üzereyken İngiltere’nin golcü ismi Kane dakikalar 45’i gösterirken bir kez daha penaltı noktasındaki yerini aldı ve skoru 5-0’ıa taşıyan isim olurken maçın ilk yarısınında skorunu belirlemiş oldu.

 

Dakikalar 78’i gösterirken tarihlerinde ilk kez Dünya Kupası sahnesinde yer alan Panama, Felipe Baloy’un attığı gol ile tarihi bir an yaşadı ve Dünya Kupası tarihlerinde attıkları ilk golü buldular… Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca İngiltere sahadan 6-1 galip ayrılan taraf oldu.

 

 

 

 

 

Etiketler :