''İpler bizim elimizde''

''İpler bizim elimizde''

Tolgay Arslan, Napoli beraberliği sonrasında Devler Ligi’nde üst tur inançlarının daha da arttığını söylüyor.

Son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat  çeken Tolgay Arslan, Napoli karşılaşmasında da başarılı formunu sürdürdü. 90 dakika görev yaptığı maçta takımının orta alanındaki pas alışverişini etkili bir şekilde yürüten 26 yaşındaki futbolcu, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Eğer kura çekiminden sonra; ‘Beşiktaş, Napoli’den 4 puan alır’ deselerdi herkes gülerdi. Ya da kim istemez derdi. Ancak şimdi geldiğimiz noktada herkes bizim gibi, Napoli’den 6 puan alamadığımız için üzülüyor” ifadelerini kullandı.

‘Bizim için 1 numara Şampiyonlar Ligi’

Quaresma’nın golü sonrasında Napoli’den yedikleri golün kolay bir sayı olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Bize hiç yakışmayan bir gol yedik. Oysa hocamız bizi özellikle Hamsik ve Callejon’un uzaktan yaptığı vuruşlar konusunda uyarmıştı. Hepsi de doğru çıktı. Ama 1 puana rağmen grupta ipler bizim elimizde. İki maçımız var. İkisini de kazanırsak gruptan çıkıyoruz. Şu anda en kötü senaryoya göre UEFA’ya gidiyoruz. Ama bizim önceliğimiz Şampiyonlar Ligi. Futbolun vitrini burası. Bizim için de taraftarımız için de burası 1 numara. Keşke Kiev’i sahamızda oynadığımız maçta yenseydik. Tek üzüntüm Kiev maçı” diye konuştu.

‘Trabzon enteresan takım’

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Trabzonspor’la oynayacakları zorlu maçı da değerlendiren Arslan, “Trabzonspor çok enteresan bir takım. Son hafta Galatasaray’ı yendiler. Ardından Rizespor’la berabere kaldılar. Onların karşısında dikkatli olacağız. Kendi evimizde kazanıp milli araya 3 puanla girmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.  (Milliyet / Orhan Yıldırım)