İrfan Buz: "İlk yarıda istediklerimizi yaptık"

İrfan Buz: "İlk yarıda istediklerimizi yaptık"

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankara temsilcisi Osmanlıspor ile mücadele etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlı takım, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak son hafta öncesinde puanını 68'e çıkardı. Beşiktaş'ın gollerini Mustafa Pektemek ve Vagner Love atarken, siyah-beyazlıların ilk golünü Osmanlısporlu Anıl Karaer kendi kalesine gönderdi. Osmanlıspor'un iki golünü de Serdar Gürler kaydetti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Vodafone Park'ta Sivasspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlı takımın şampiyonluk şansı kalmazken, ikincilik için şansı devam ediyor.

Karşılaşmanın ardından Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz "İstediklerimizi ilk yarıda yaptık. Taktiksel anlamda istediklerimizi ortaya koyduk ve golü bulduk. Rakibin bundan sonra boşluk vereceğini biliyorduk. İkinci yarıda 3 dakika içinde 2 gol yedik. Kendi kalemize attığımız bir gol var. İlk yarıda Ceyhun'un bir pozisyonu var, %100 faul. İçeride mi, dışarı da mı bilmiyorum ama faul." dedi.

Etiketler :