Ismael'in sözleri transferin önünü açtı: "Rıdvan’ın yetenekleri ve değeri ortada ancak..."

Ismael'in sözleri transferin önünü açtı: "Rıdvan’ın yetenekleri ve değeri ortada ancak..."

Beşiktaş’ın hocası Valerien Ismael, kadrodaki en önemli isimlerden biri olmasına rağmen Frankfurt’un 7 milyon euro önerdiği Rıdvan’ın kulüp menfaatleri doğrultusunda satılmasını istedi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi’ni kazandığı için önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak olan Alman kulübü, Rıdvan için 7 milyon euro bonservisin yanı sıra sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etmişti. Kulüplerin anlaşmaya artık çok yakın olduğu ve ıslak imzaların birkaç gün içinde atılacağı belirtildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in kulüp menfaatleri doğrultusunda Rıdvan’ın satışına onay verdiği ifade edildi. Fransız hocanın, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek Rıdvan’ın kulübe ciddi bir bonservis kazandırarak gitme şansı yakalamasının önemli olduğunu söylediği öğrenildi.

Rıdvan’ın takımdaki en önemli isimlerden olduğuna vurgu yapan Ismael’in, “Rıdvan’ın yetenekleri ve değeri ortada ancak kulüp bu satıştan ciddi bir bonservis kazanacaksa ayrılabilir. Elbette yerini doldurmak zorundayız. Rıdvan gibi hem sol çizgide oynayan hem de içeri girerek orta sahaya yardım eden bir oyuncu transfer etmemiz gerekecek. Rıdvan giderse temposu ve enerjisi yüksek bir oyuncuyu en kısa sürede kadromuza katmalıyız” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

İMZAYA GİDİYOR

A Milli Takım kampında bulunan Rıdvan Yılmaz’ın Eintracht Frankfurt’la sözleşme imzalamak için önümüzdeki hafta Almanya’ya gideceği iddia edildi. Litvanya ile salı günü İzmir’de oynanacak maçtan sonra Frankfurt’a hereket edeceği belirtilen yetenekli futbolcunun 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)