İsmail Ünal basın toplantısında konuştu!

İsmail Ünal basın toplantısında konuştu!

Beşiktaş Kulübü'nde başkan adaylarından İsmail Ünal, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta başkan adaylarından İsmail Ünal basın toplantısı düzenledi. Ünal'ın sözlerinden öne çıkan satır başları şöyle:

“Beşiktaş hepimizin. Dar boğazları geçerken değil, açık denizlerde yarışalım. Gönül isterdi ki Başkan bu kongreyi birkaç ay daha erteleseydi. Ancak yine de 4 ay var, 4 adaya da başarılar diliyorum. Herşey Beşiktaş için.

Stadın yapılmasında önemli katkılarımız olmuştur, ruhsatında Belediye Başkanı olarak imzamız var.

Biz fabrika ayarlarına dönmek için adayız. Süleyman Seba ekolüne dönmek için adayız. Biz Süleyman Seba’yı kitaplardan öğrenmedik, yaşayarak öğrendik.

Gönül isterdi ki Beşiktaş’ın efsanelerinden yararlanalım; hem teknik kadroda, hem idari kadroda. Biz görevi Beşiktaş’ın efsane isimlerine devretmesini bilmeliyiz.

Hedeflerimizin arasında Beşiktaş’ın sponsorluklarını arttırmak var. Her şey büyük Beşiktaş için. İdari ve mali disiplini sağlamak en önemli hedefimiz.

Borcu yönetmek sanattır. Biz de bu sanatın işçisiyiz. Finans uzmanları işe çalışıyoruz.

Perşembe günü verdiğimiz listede Mehmet Özdilek vardı. Ancak kendisi Denizlispor ile anlaştı.

İstanbul’da 3 ana bölgede yapılacak altyapı çalışmalarımız olacak. Bu bölgeler için yer arayışımız var.

Beşiktaş önemli transferler yaptı, önemli futbolcu ihracatı da yaptı. Burada bazı yanlışlar vardı. Pek girmek istemiyorum ama sezon sonu kaleci gidiyor, santraforun yanına bir isim lazım.

Beşiktaş’ın teknik adamı, başarılı bir teknik adamdır. Abdullah Hoca’nın başarılı olacağına inanıyorum. Hoca’nın da seçimde konuşulmasını doğru bulmuyorum.

Ben transferde karar verici olmam. Futbolun içinden gelenler karar verecek. Bu ‘Ben futboldan anlamam’ demek değildir. Ancak karar verici, futbolun içinden gelenler olacaktır.

Benim bir başkanın listesine gireceğim şeklinde, sosyal medyada bazı şeyler görüyorum. Gülüp geçiyorum. Bu mümkün değil.

Amatör branşları sponsorlarla yönetme amacımız var. Sponsorlar hazır. Taraftarımızın da desteğiyle bu branşları ayağa kaldıracağız.

Kim seçilirse seçilsin, eski dönemler incelenir. Eğer bir haksızlık varsa da gereği yapılır.

Çarşı’yı çok önemserim. Onların duruşmalarında yanlarında oldum. Hatta o zaman evlilik yıldönümümdü.

Beşiktaş TV’nin olması gerekir. Planlı bir anlayışla yeniden açılacağını düşünüyorum."