İsmail Ünal: "Listemizde Mehmet Özdilek vardı ama..."

İsmail Ünal: "Listemizde Mehmet Özdilek vardı ama..."

Beşiktaş başkan adaylarından İsmail Ünal, beIN SPORTS'a konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın farklı bir camia olduğunun altını çizen İsmail Ünal, Siyah - Beyazlı formayı terletenlerin kulübü yöneteceği bir sistem kuracağını söyledi. İşte Ünal'ın tüm açıklamaları:

"En önemli şey yapılanma ve mali disiplin. İdari yapılanma ekonomiye yansır ve çalışanların ücretlerinin sağlıklı bir şekilde ödenmesini sağlamaktır. Kulübün ekonomik yapısı için çalışmaları ortaya koyacağız."

"Sponsorlar bulacaksınız yurt dışı kaynaklı fonlarla çalışacaksınız Özkaynak düzenini harekete geçireceksiniz. Beşiktaş'ın geleceğini hazırlamamız lazım."

"Geçen hafta verdiğimiz listede Şifo Mehmet vardı ama Denizlispor’ye gitti. Diğer isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Beşiktaş’ı Bayern, Ajax gibi Beşiktaş’ın formasını terleten isimlerin yöneteceği kulüp haline getirmek istiyoruz."

"Perşembe günü liste verdik ama Çarşamba medyaya bir açıklama yaptım. 1 ayı bulmayan bir kongre süreci. Dar boğazdan geçiyoruz, birlik ve beraberlik ortaya koydum. Aday olurken Yıldırım Demirören, Fikret Orman ve Serdar Bilgili ile görüştüm."

"Görüyorum ki kulübümüzün içinde kongre kulisleri ve bilgi aktarımları bir aday tarafından yürütülmektedir. Bunu doğru bulmuyorum, sonuna kadar yanlıştır. Bunlar akıllarını başlarına alsınlar, Beşiktaş’a yakışmadı."