İspanya’da Negredo zirvesi

İspanya’da Negredo zirvesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Negredo ile buluşuyor. Görüşmede İspanyol golcü kararını açıklayacak. Beşiktaş taraftarı transferin bitmesini bekliyor.

Ajans Beşiktaş -  Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş golcü transferini sonlandırmak üzere... Siyah- Beyazlılar, bugün İspanyol golcü Negredo ile bir kez daha masaya oturacak. Bugünkü görüşmeden sonra 31 yaşındaki golcünün son kararını vermesi bekleniyor. Beşiktaş'ta takımla birlikte Marbella'da bulunan başkan Fikret Orman ve yöneticiler Umut Güner ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Negredo'nun menajeri ile bir araya gelecek.

Yapılan görüşmede her iki taraf da bu transfer ile ilgili net şartlarını ortaya koyacak. Beşiktaş, Negredo için ödeyeceği rakamları ve diğer şartları oyuncunun menajerine iletirken birkaç gün içinde kesin cevabın gelmesini bekliyor. Eğer Negredo Beşiktaş'ın şartlarını kabul etme aşamasına gelirse transfer komitesi oyuncunun kendisi ile bizzat bir araya gelecek.

NEGREDO'NUN YANINA GENÇ CYLE LARIN
Alvaro Negredo'yu kiralamak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kanadalı Cyle Larin için de görüşmelere başladı. Kanadalı oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 2017 Aralık ayında sona eriyor. Siyah- Beyazlılar bu durumu avantaja çevirerek Larin'in 1.5 milyon Euro'ya kadrosuna katmayı planlıyor. Yönetim, şartların oluşması halinde Negredo'nun yanı sıra Larin'i de kadrosuna katmayı planlıyor.

Etiketler :