İspanyol basını Negredo'nun geleceğini konuşuyor!

İspanyol basını Negredo'nun geleceğini konuşuyor!

Beşiktaş'ın Valencia'nın golcüsü Alvaro Negredo'yu istediği yönündeki iddialar Valencia yerel basınında da yankı bulurken, tecrübeli futbolcunun durumu masaya yatırıldı.

Ajans Beşiktaş - Sezon öncesi kampında takım arkadaşlarıyla birlikte çalışan Negredo'nun buna rağmen teknik direktör Marcelino'nun planları arasında yer almadığını bildiği ve takımdaki geleceğinin belirsizliğini koruduğu belirtildi. Marcelino, "Her oyuncunun kendi durumunu bildiğini düşünüyorum. Eğer şüphesi olan varsa, ben veya kulüp tarafından bilgilendirilecek" ifadesini kullanmıştı.

Beşiktaş seçeneğinin şu an için Negredo'yu memnun etmediği ifade edilirken, 31 yaşındaki İspanyol golcünün daha önce Galatasaray'ı reddettiği hatırlatıldı. Negredo'nun isteğinin teknik direktörünü ikna ederek takımda kalmak veya Premier League'e geri dönmek olduğu bildirildi. Geçen sezonu Middlesbrough'da kiralık olarak geçiren Negredo, 36 lig maçında 9 gol 4 asistlik bir performans sergilemiş ancak takımının ligden düşmesine engel olamamıştı. (Ajansspor)

Etiketler :