İspanyol gazetesinden Beşiktaş hakkında iddialar

İspanyol gazetesinden Beşiktaş hakkında iddialar

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca, Guti ve Beşiktaş hakkında ilginç iddialarda bulundu.

Ajans Beşiktaş | Dış Haberler - İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca, Beşiktaş'ın mali sorunlar yaşadığını iddia etti ve bu mali sorunların perde arkasına dair iddialarda bulundu.

"Guti'nin Beşiktaş'taki cehennemi" başlıklı haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Guti'nin Real Madrid'den ayrılarak Beşiktaş'a gitmesinin sebebi tekrardan şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer almaktı. Ancak işler istediği gitmedi. Bunun yanında Guti, takıma dahil olduğunda Fikret Orman'ın söylediği koşullar şimdiki koşullardan farklıydı.

Şu anda takımın önemli oyuncuları ödemelerini alamadığı gerekçesiyle ayrılmaya başladı. Sezon başında Negredo, Fabri, Mitrovic ve Tosic'in takımdan ayrılması mali problemlere çare olmadı. Beşiktaşlı yöneticiler, bununla birlikte sadece birikmiş bir kısmını ödeyebildiler. Maaşların ödenmemesi sebebiyle oyuncuların memnuniyetsizliği giderek büyüyor. Kulüp bünyesinde yer alan diğer branşlarda bütçeler önemli ölçüde düşürüldü. Son olarak Pepe takımdan ayrıldı. Ancak Pepe son olmayacak. Önümüzdeki birkaç gün içinde Quaresma, Adriano ya da başka bir futbolcu da takımdan ayrılabilir. Bunun yanında Liverpool takımından kiralanan Karius'un da kiralık sözleşmesini feshetmeyi düşünüyor.

Bunun Real Madrid'in başına geçmek istiyor. Bunun için de Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapmaya başladı. Ancak Guti, önemli futbolcuların maaşlarının ödenmediği için takımdan ayrılmaya başladığı bir döneme denk geldi. Yaşanan bu durumlara rağmen Guti, takımı başarıya taşımak için Şenol Güneş'e elinden geldiği kadar yardım ediyor ancak bu iş onun için de zorlaşmaya başladı."

Etiketler :