İşte Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a vaatleri

İşte Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a vaatleri

Başkan Fikret Orman'la yarın bir görüşme yapacak olan Abdullah Avcı, uzun süreli sözleşme isteyecek. Karşılığında ise şampiyonluklar ve Avrupa'da başarı vadedecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta uzun süredir ilk gündem maddesi olan yeni hocanın kim olacağı konusu bu hafta büyük ihtimalle çözüme kavuşacak. Şenol Güneş'in ayrılacağının duyulmasından beri farklı adayları listeye alan siyah-beyazlı yönetim, bazılarıyla görüşme yapmıştı.

İşte Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a vaatleri

Başkan Fikret Orman'la yarın bir görüşme yapacak olan Abdullah Avcı, uzun süreli sözleşme isteyecek. Karşılığında ise şampiyonluklar ve Avrupa'da başarı vadedecek.

Beşiktaş'ta uzun süredir ilk gündem maddesi olan yeni hocanın kim olacağı konusu bu hafta büyük ihtimalle çözüme kavuşacak. Şenol Güneş'in ayrılacağının duyulmasından beri farklı adayları listeye alan siyah-beyazlı yönetim, bazılarıyla görüşme yapmıştı.

Bu adaylardan biri de Başakşehir'in teknik patronu Abdullah Avcı'ydı ve görüşme sırası usta hocaya geldi. Buna göre başkan Fikret Orman yarın Abdullah Avcı ile masaya oturup şartlarını görüşecek.

YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Siyah beyazlı takımın başına gelmek istediği bilinen Abdullah Avcı da projelerini anlatacak. Beşiktaşlı bazı yöneticilerle daha önce temas kurduğu belirtilen Abdullah Avcı'nın onlara verdiği sözü başkan Fikret Orman'a yineleyeceği bildirildi.

Buna göre Abdullah Avcı'nın istekleri ve vaatleri şöyle olacak:

+ Abdullah Avcı Başkan'dan 5 senelik bir sözleşme isteyecek.

+ Avcı Bu 5 sezon içinde en az 2 şampiyonluk sözü verecek.

+ Beşiktaş hiçbir sezon ilk ikiden aşağı düşmeyecek.

+ 5 yılın sonunda UEFA Avrupa Ligi'nde final ya da kupa sözü.

+ Cengiz Ünder gibi gençleri bulup takıma kazandıracak.

LUCESCU'YU İSTEMİYOR

Teknik direktörlük için adı geçen kuvvetli adaylardan biri de Mircea Lucescu'ydu. Rumen teknik adamla da dirsek temasında bulunan yönetimin, Abdullah Avcı ile anlaşılması halinde Lucescu'ya da sportif direktör olarak düşündüğü kaydedildi.

Fakat Avcı'nın koltuğu tehdit edecek herhangi bir sportif direktörle çalışmak istemediği biliniyor.

TRANSFERLER DE HOCAYI BEKLİYOR

Siyah beyazlı kulüpte transferler de yeni hocayı bekliyor. Gelen haberlere göre Beşiktaş yönetiminin bazı futbolcularla ön anlaşma yaptığı kaydedilirken son karar için yeni gelecek hocanın onayının beklendiği bildirildi.

Koltuğa oturacak teknik adamın, el sıkışılan bazı isimleri istememesi durumunda anlaşmaların rafa kaldırılacağı ifade edildi. (Fotomaç)