İşte Adem Ljajic'in sözleşme detayları

İşte Adem Ljajic'in sözleşme detayları

Beşiktaş, 10 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah beyazlılar, Torino'da forma giyen Adem Ljajic'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi, 10 numara transferinde ilk isim olan Adem Ljajic transferini sonlandırdı. Siyah beyazlılar, 26 yaşındaki Sırp orta sahayı 2 yıllığına kiraladı. Kiralama ücreti olarak 1.2 milyon euro belirlendi. Ljajic Beşiktaş'tan 2.2 milyon euro maaş alacak. Ljajic'in sözleşmesine 6.5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu eklendi. Opsiyonun kullanılması durumunda Ljajic aynı maaş ile Beşiktaş'ta oynamaya devam edecek.

ADEM LJAJIC KİMDİR?

 Futbolculuk kariyerine Partizan altyapısında başlayan Ljajic, 19 yaşındayken Fiorentina'ya transfer oldu. Floransa ekibinde gösterdiği başarılı performans ile 10,8 milyon Euro karşılığında AS Roma'ya geçiş yapan Sırp futbolcu, 2015/16 sezonunu Inter'de kiralık geçirdikten sonra kulübüne döner dönmez 8,1 milyon Euro karşılığında Torino'ya satıldı. Geçtiğimiz sezon Torino forması ile 28 maça çıkan Ljajic, 6 gol 13 asist katkısında bulundu.

Etiketler :