İşte Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın zirvesindeki konuşulanlar: "Zaten hoca değil misin!"

İşte Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın zirvesindeki konuşulanlar: "Zaten hoca değil misin!"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktör Sergen Yalçın zirvesi yapıldı. Sergen Yalçın gidecek mi, kalacak mı konusu merak edildi. İşte görüşmenin detayları...

Ajans Beşiktaş - Giresunspor karşısında aldığı 4-0'lık yenilgiyle peş peşe 6 maçını kaybeden Beşiktaş'ta beklenen Başkan Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktör Sergen Yalçın zirvesi gerçekleşti.  Giresunspor maçı sonrası basın toplantısında görevi bırakma sinyalleri veren Sergen Yalçın'ın Çebi ile yaptığı görüşmenin perde arkasında ilginç gelişmeler yaşandı.

Sergen Yalçın'dan Çebi'ye telefon

Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Çebi'yi arayarak nerede görüşeceklerini sordu. Çebi, Altunizade'deki ofisinde beklediğini söyleyip Sergen Yalçın'ı davet etti.

Sergen Yalçın: Ben devam etmek istiyorum!

Ofise gelen Sergen Yalçın Başkan Çebi'ye ilk olarak, "Başkanım ben devam etmek istiyorum. Takımı toparlayacağım. Bir şansa daha ihtiyacım var" dedi.  

Bunun üzerine Beşiktaş Başkanı, Yalçın'a "Zaten bu takımın hocası değil misin? Niye devam edeceğim diyorsun" yanıtını verdi.

Çebi: Gidişattan memnun değilim

Çay ve kahvelerle devam eden sohbette söz takımın durumuna geldi. Asbaşkan Emre Kocadağ'ın da buluhduğu görüşmede Başkan Çebi gidişattan memnun olmadığını söyledi. Takımın bir an önce çıkışa geçmesi gerektiğini ve Yalçın'ın takımı toparlamasını isteyen Başkan Çebi, bazı futbolcuların neden form düşüklüğü yaşadığını sordu.

Sergen Yalçın:Bazı transferler hatalı olabilir!

Sergen Yalçın'ın ise "Başkanım ben de anlamıyorum iyice düşünüp karar veriyoruz. Çalışıyoruz ama sahaya yansımıyor. Düzeleceğiz ama bir itirafta bulunmak istiyorum. Bazı transferler hatalı olabilir. Yanlış yaptığımı kabul ediyorum. Çok istediğim oyuncular beklentimi boşa çıkardı" dediği öğrenildi.

Sergen Yalçın isim vermedi ama...

Alınan bigiye göre  Sergen Yalçın, isim vermeden Mitchy Batshuayi ve Alex Teixeira'yı işaret etti. Ayrıca geçen sezonunun yıldızı Rachid Ghezzal'dan memnun olmadığını söyledi. (Ajansspor - Kartal Yiğit)