İşte beklentileri karşılayamayan Adem Ljajic'in raporu

İşte beklentileri karşılayamayan Adem Ljajic'in raporu

Bir hayal kırıklığı mı, yoksa şans verilmeli mi? Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in bugüne kadarki performansı...

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Everton'a giden Cenk Tosun ve kariyerine Çin'de devam eden Talisca önderliğinde geçen sezon oldukça etkileyici bir grafik çizen siyah-beyazlılar henüz bu isimlerin yerine alınan Ljajic, Vagner Love ve Cyle Larin'den yeterli verimi alamadı.

Özellikle Talisca'nın yerine alınan Adem Ljajic şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Torino'dan çok büyük ümitlerle transfer edilen Sırp yıldız, Beşiktaş formasıyla 9 maçta sadece 465 dakika sahada kalabildi. Ortalama 54 dakika forma giyen Ljaijic şu hiç gol atamadı fakat 1 asist katkısı verebildi.

Ljajic, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3 maçta da hücumda takımına fazla katkı veremedi. Bu üç karşılaşmada 165 dakika oynayan Ljajic, sadece 1 asist yaptı.

Geç transfer oldu

Adem Ljajic, Beşiktaş'a geç transfer olmasının da sıkıntısını yaşadı.

Sezon öncesi kampta yer alamayan Sırp futbolcunun transferi 31 Ağustos'ta açıklandı. Takımının bu tarihten önce yaptığı 3 lig maçını kaçıran Ljajic, Bursaspor karşılaşmasında da kadroda olmasına rağmen görev alamadı.

Ljajic, Avrupa Ligi'ndeki 6 eleme maçından sonra kadroya dahil edildi.

Sakatlık geçirdi

Sezon öncesi yapılan hazırlık kampında yer alamayan futbolcunun transferi 31 Ağustos’ta açıklandı. Takımının bu tarihten önce yaptığı 3 lig maçını kaçıran Ljajic, Bursaspor karşılaşmasında da kadroda olmasına rağmen görev alamadı.

Henüz oynama süreleri bakımından da istikrar yakalayamayan Sırp oyuncunun yaşadığı sakatlık uyum süresinin uzamasına neden oldı. Ljajic, ligde Göztepe ve Rize maçını kaçırdı. Ljajic, bu süreçte ayrıca Beşiktaş'ın Genk ile yaptığı ilk maçta da görev alamadı. (Takvim, Güneş, SporX ve AjansSpor)

Etiketler :