İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın PFDK sevk nedenleri

İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın PFDK sevk nedenleri

Galatasaray ve Beşiktaş, derbide yaşanan olaylar nedeni ile PFDK'ya sevk edildi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın geride kalmasıyla Türkiye Futbol Federasyonu, disiplin sevklerini gerçekleştirdi. Galatasaray ve Beşiktaş, derbide yaşanan saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Öte yandan Bursaspor, Rizespor, Adanaspor ve Gaziantepspor da PFDK'ya sevk edilen kulüpler arasında yer aldı.

İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın PFDK sevk nedenleri:

GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 27.02.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki"saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "usulsüz seyirci alması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 27.02.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.