İşte Beşiktaş'ın denemeye aldığı genç gurbetçi!

İşte Beşiktaş'ın denemeye aldığı genç gurbetçi!

Önder Karaveli ile birlikte yeni bir yapılanma içerisine giren Beşiktaş'ta yetenekli genç oyuncuları takıma kazandırmak için çalışmalar sürüyor. Bu doğrultuda gurbetçi futbolcu denemeye alındı.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlı takımda bir yandan Emirhan İlkhan ve Emre Bilgin gibi genç futbolcular forma bulmaya başlarken bir yandan scout ekibi tarafından tespit edilen yetenekli genç futbolcuların takıma kazandırılması için çalışılıyor.  

Beşiktaş'a transfer olduğunu duyurdu

Frankfurt altyapısında yetişen 17 yaşındaki futbolcu Livan baha Burcu geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı paylaşımda Beşiktaş'a transfer olduğunu duyurdu. 

Genç orta saha oyuncusu "Beşiktaş forması giyeceğim için çok mutluyum. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve en iyi taraftarına sahip. Bana her zaman destek olan aileme ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" ifadelerini kullandı

Gaziantep maçını tribünden izledi

Livan Burcu, Beşiktaş-Gaziantep FK maçını da Vodafone Park'ta tribünden izlediği bir fotoğrafı da sosyal medyadan paylaştı.

Ceyhun Kazancı'dan açıklama geldi: "Deniyoruz"

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ise yaptığı açıklamada, "Beşiktaş, resmen duyurmamışsa, bir anlaşma olmamış demektir. Bazı genç oyuncuları deniyoruz. Mesela Livan Burcu'yu denedik. Oyuncu iyi ama karar vermedik henüz. Denemeler sürecek." şeklinde konuştu. (Ajansspor)