İşte Beşiktaş'ın Gignac teklifi!

İşte Beşiktaş'ın Gignac teklifi!

Marcelo’yu Lyon’a satan Kartal forvet transferine odaklandı. Yönetim Meksika ekibi Tigres’e Gignac için 4.5 milyon Euro bonservis bedeli sundu. Fransız golcüye ise yıllık 3.5 milyon Euro önerildi.

Ajans Beşiktaş - Takvim gazetesinin haberine göre Marcelo'yu Lyon'a satan Beşiktaş forvet transferine odaklandı... Başkan Fikret Orman ve yöneticilerden Umut Güner, Şenol Güneş'le yaptıkları durum değerlendirmesinin ardından gündemdeki isimleri tek tek masaya yatırdı. Bu oyuncular arasında 2015 yılında Marsilya'yı bırakıp, Avrupa'nın dışına çıkan Andre-Pierre Gignac ilk sıraya yerleşti.

Kariyerine Meksika ekibi Tigres'te devam eden 31 yaşındaki Fransız futbolcu için harekete geçen yönetici Umut Güner'in Tigres'e 4.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı. Gignac geçen sezon forma giydiği 49 resmi karşılaşmada fileleri 25 kez havalandırırken başarılı bir performans sergilemişti.

2 YILLIK TEKLİF
MEKSİKA kulübüne 4.5 milyon Euro teklif eden yönetici Umut Güner'in Fransız golcünün menajerine de yıllığı 3.5 milyon Euro'dan 2 yıllık teklifte bulunduğu öne sürüldü. Marsilya'da 5 başarılı sezon geçirdikten sonra Tigres'e transfer olan yıldız oyuncunun Avrupa'ya geri dönmek istediği gelen bilgiler arasında.

Etiketler :