İşte Beşiktaş'ın görüştüğü 4 teknik direktör!

İşte Beşiktaş'ın görüştüğü 4 teknik direktör!

Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası takımı Önder Karaveli'ye emanet eden Beşiktaş'ta yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı merak konusu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de zirve yarışından uzak kalan Beşiktaş, geçen sezonun çifte kupalı teknik direktörü Sergen Yalçın ile yollarını ayırmıştı. Yalçın'ın ardından ise Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar yola devam kararı çıktı. Yeni sezona yeni bir teknik adamla başlamanın planlarını yapan Kartal'da çalışmalar hız kazandı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası geçici olarak takımın başına getirilen Önder Karaveli getirilmişti. Üst üste başarılı sonuçlar alan Karaveli ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştı. Deneyimli hocanın aynı görevde kalması takımı getireceği noktaya bağlı. 47 yaşındaki Karaveli, aynı görevi yürütmese dahi yeni teknik ekibin bir parçası olacak.

Siyah-beyazlı yönetim ise yeni sezonda hazırlıksız yakalanmamak için teknik direktör çalışmalarını sürdürüyor. Önder Karaveli de bu çalışmalarda bizzat yer alıyor.

BOŞTA OLAN TEK İSİM JENS KELLER

Siyah-beyazlı kulübün sportif direktörü Ceyhun Kazancı, hoca arayışlarının başında olan isim. Yönetimin listesinde 10 aday olduğu belirtilirken bugüne kadar Jindrich Trpisovsky, Hannes Wolf, Jens Keller ve Thomas Letsch'le bizzat görü görüşüldü.

Almanya U19 Milli Takımı'nı çalıştıran Wolf ve Slavia Prag'ın teknik direktörü Trpisovsky, ilk temasta Beşiktaş'ın kendilerine sunduğu teklife olumsuz yanıt vermişti.

Keller, şu anda bir takımın başında yer almazken, Letsch ise Hollanda'nın Vitesse ekibinde görev yapıyor. (Sabah)